Порака од претседателот на Собранието Шентоп по повод 26 март - Денот на сеќавање на балканските шехиди

Претседателот на Собранието Мустафа Шентоп објави порака по повод 26 март - Денот на сеќавање на балканските шехиди

1609329
Порака од претседателот на Собранието Шентоп по повод 26 март - Денот на сеќавање на балканските шехиди

Претседателот на Големото Народно Собрание на Турција (ТБММ) Мустафа Шентоп објави порака по повод 26 март - Денот на сеќавање на балканските шехиди.

Шентоп во споделената порака на својот профил на социјалната мрежа Твитер го напиша следното: „По повод 26 март Денот на сеќавање на балканските шехиди со благодарност и милост се сеќавам на бранителот на Едирне големиот командант Шукру Паша и на сите наши шехиди.“Слични вести