Од приемот на претседателот Ердоган на кинескиот министер за надворешни работи Ји

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими кинескиот министер за надворешни работи Ванг Ји

1608985
Од приемот на претседателот Ердоган на кинескиот министер за надворешни работи Ји

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими кинескиот министер за надворешни работи Ванг ЈиСлични вести