Рускиот амбасадор во Анкара Алексеј Јерхов повикан во Министерството за надворешни работи

Рускиот амбасадор во Анкара Алексеј Јерхов вчера беше повикан во Министерството за надворешни работи

1606917
Рускиот амбасадор во Анкара Алексеј Јерхов повикан во Министерството за надворешни работи

Рускиот амбасадор во Анкара Алексеј Јерхов вчера беше повикан во Министерството за надворешни работи кадешто беше разговарано за нападите коишто се реализираат во последно време врз опозиционерите во Сирија и му беше пренесена загриженоста на Турција од оваа состојба.Слични вести