Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот азербејџански колега Џејхун Бајрамов

Не беа споделени информации во врска со содржината на телефонскиот разговор помеѓу двајцата шефови на дипломатии

1604962
Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот азербејџански колега Џејхун Бајрамов

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот азербејџански колега, министерот за надворешни работи Џејхун Бајрамов.

Не беа споделени информации во врска со содржината на телефонскиот разговор помеѓу двајцата шефови на дипломатии.

 Слични вести