Претседателот Ердоган: Ги пробаа сите патишта, но не можеа да го принудат нашиот народ да потклекне

Претседателот Ердоган на церемонијата на доделување на Државни ордени на честа рече: „Ги пробаа сите патишта од тероризмот до пуч, но повторно не можеа да го принудат нашиот народ да потклекне“

1603849
Претседателот Ердоган: Ги пробаа сите патишта, но не можеа да го принудат нашиот народ да потклекне

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, денеска во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара говореше на церемонијата на доделување на Државни ордени на честа.

Претседателот Ердоган: „Ги пробаа сите патишта од тероризмот до пуч, но повторно не можеа да го принудат нашиот народ да потклекне.“Слични вести