Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот катарски колега Мухамед Бин Абдурахман Ал Тани

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Чавушоглу раговараше телефонски со катарскиот заменик премиер и министер за надворешни работи Шејх Мухамед Бин Абдурахман Ал Тани

1602066
Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот катарски колега Мухамед Бин Абдурахман Ал Тани

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со катарскиот заменик премиер и министер за надворешни работи Шејх Мухамед Бин Абдурахман Ал Тани.

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Чавушоглу разговараше телефонски со замен премиерот и министер за надворешни работи на Катар Шејх Мухамед Бин Абдурахман Ал Тани.

Не беа споделени информации во врска со содржината на разговорот.Слични вести