Претседателот Ердоган: Нашата соработка со Египет во разузнавањето, дипломатијата и економијата продолжува

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џамијата Хз. Али во Ускудар во Истанбул кадешто клањаше џума намаз (петочна молитва) рече: „Нашата соработка со Египет во разузнавањето, дипломатијата и економијата продолжува“

1600170
Претседателот Ердоган: Нашата соработка со Египет во разузнавањето, дипломатијата и економијата продолжува

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џамијата Хз. Али во Ускудар во Истанбул кадешто клањаше џума намаз (петочна молитва) одговараше на прашањата на новинарите.

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, во врска со односите помеѓу Турција и Египет, рече: „Нашата соработка со Египет во разузнавањето, дипломатијата и економијата продолжува.“

 Слични вести