Претседателот Ердоган: Гледаме дека расте влезот на меѓународниот капитал во нашата земја

Претседателот Ердоган преку видео-конференција учествуваше на 11. Босфорски самитво организацијата на Меѓународната плаформа за соработка и во говорот што го одржа овде рече: „Гледаме дека расте влезот на меѓународниот капитал во нашата земја“

1597141
Претседателот Ердоган: Гледаме дека расте влезот на меѓународниот капитал во нашата земја

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган преку видео-конференција учествуваше на 11. Босфорски самит (Самитот Богазичи) во организацијата на Меѓународната плаформа за соработка и во говорот што го одржа овде рече: „Гледаме дека расте влезот на меѓународниот капитал во нашата земја.“

 Слични вести