Ердоган: „Поседувањето силна флота многу повеќе е нужност отколку избор“

Ердоган: „Поседувањето силна флота многу повеќе е нужност отколку избор“

1596277
Ердоган: „Поседувањето силна флота многу повеќе е нужност отколку избор“

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Поседувањето силна флота многу повеќе е нужност отколку избор“Слични вести