Претседателот Ердоган: Борбата против Ковид-19 можеме да ја добиеме со силна солидарност и соработка

Претседателот Ердоган во говорот на 14. Самит на Организацијата за економска соработка што се одржа во онлајн средина истакна дека борбата против Ковид-19 може да се добие со силна солидарност и соработка

1595076
Претседателот Ердоган: Борбата против Ковид-19 можеме да ја добиеме со силна солидарност и соработка

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган говореше на 14. Самит на Организацијата за економска соработка што се одржа во онлајн средина.

Претседателот Ердоган рече: „Борбата против Ковид-19 можеме да ја добиеме со силна солидарност и соработка.“

 Слични вести