Ердоган: Во подготвувањето на Акциониот план за човекови права беа одлучувачки потребите и барањата на нашиоиот народ

Претседателот Ердоган истакна дека во подготвувањето на Акциониот план за човекови права беа одлучувачки потребите и барањата народот

1593617
Ердоган: Во подготвувањето на Акциониот план за човекови права беа одлучувачки потребите и барањата на нашиоиот народ

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Во подготвувањето на Акциониот план за човекови права беа  одлучувачки потребите и барањата на нашиот народ.“

 

 Слични вести