Повик од Турција до Иран: Во борбата против тероризмот биди покрај нас, а не наспроти нас

Повик од Турција до Иран: „Во борбата против тероризмот биди покрај нас, а не наспроти нас.“

1592218
Повик од Турција до Иран: Во борбата против тероризмот биди покрај нас, а не наспроти нас

Повик од Турција до Иран: „Во борбата против тероризмот биди покрај нас, а не наспроти нас.“Слични вести