Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Бајрамов

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот азербејџански колега Џејхун Бајрамов

1591622
Чавушоглу разговараше телефонски со својот азербејџански колега Бајрамов

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со азербејџанскиот министер за надворешни работи Џејхун Бајрамов.

Според добиени информации од безбедносни извори, Мевлут Чавушоглу и неговиот азербејџански колега Џејхун Бајрамов разговараа телефонски.

Не беа споделени информации во врска со содржината на разговорот.Слични вести