Претседателот Ердоган за обидот за воен удар во Ерменија: Ние сме против секој вид пуч

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џума намаз (петочната молитва) во врска со обидот за воен удар во Ерменија истакна дека Турција е против секој вид пуч

1591407
Претседателот Ердоган за обидот за воен удар во Ерменија: Ние сме против секој вид пуч

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џума намаз (петочната молитва) одговараше на прашањата на новинарите.

Во врска со обидот за воен удар во Ерменија претседателот Ердоган рече: „Ние сме против секој вид пуч.“Слични вести