Ердоган: „Турција најуспешна земја во вакцинацијата против Ковид-19“

Ердоган: „Турција најуспешна земја во вакцинацијата против Ковид-19“

1589169
Ердоган: „Турција најуспешна земја во вакцинацијата против Ковид-19“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Турција е најуспешна земја во вакцинацијата против Ковид-19“Слични вести