Ердоган: „Нема застанување, продолжуваме со головите“

Претседателот Ердоган на социјалните мрежи ги сподели снимките што ги сними од головите што ги постигна на стадионот „Ѓозтепе Ѓурсел Аксел“ што го отвори во Измир

1588662
Ердоган: „Нема застанување, продолжуваме со головите“

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган на социјалните мрежи ги сподели снимките што ги сними од головите што ги постигна на стадионот „Ѓозтепе Ѓурсел Аксел“ што го отвори во Измир.

Ердоган, во рамките на средбите во Измир изврши преглед на стадионот, што го отвори со видео конференција и изведе пенал-удар кон голот, кој го бранеше пратеникот на Партијата за правда и развој (АК-партија) од Измир, Алпај Озалан.

Ердоган, во својата објава на социјалните медиуми објави и фотографии од изведувањето на пенал и ја сподели следната порака „Нема запирање, продолжуваме со головите“.Слични вести