Претседателот Ердоган го прими азербејџанскиот премиер Али Асадов

Приемот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, беше затворен за медиумите

1586226
Претседателот Ердоган го прими азербејџанскиот премиер Али Асадов

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими азербејџанскиот премиер Али Асадов.

Приемот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, беше затворен за медиумите.

На приемот присуствуваше и потпретседателот Фуат Октај.

Азербејџанскиот премиер Али Асадов кој престојува во посета на Турција, претходно се состана и со потпретседателот Фуат Октај.



Слични вести