Претседателот Ердоган: Не можевме да видиме никого покрај нас во случајот со убиените 13 турски граѓани, Еј Запад каде сте?

Претседателот Ердоган рече: „Не можевме да видиме никого покрај нас во случајот со убиените 13 турски граѓани, Еј Запад каде сте?“

1584719
Претседателот Ердоган: Не можевме да видиме никого покрај нас во случајот со убиените 13 турски граѓани, Еј Запад каде сте?

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган денеска говореше на 7. редовен Конгрес на својата владејачка Партија за правда и развој АКП (АК Партијата) во Трабзон.

Претседателот Ердоган рече: „Не можевме да видиме никого покрај нас во случајот со убиените 13 турски граѓани, Еј Запад каде сте?“

 Слични вести