Чавушуглу разговараше телефонски со новиот министер за надворешни работи на Маурицијус Алан Гану

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу му честита на својот колега од Маурицијус Алан Гану за новата должност

1582060
Чавушуглу разговараше телефонски со новиот министер за надворешни работи на Маурицијус Алан Гану

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со новиот министер за надворешни работи Маурицијус Алан Гану.

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот Чавушоглу му честита на својот колега од Маурицијус Алан Гану за новата должност.Слични вести