Претседателот Ердоган ја прими втората доза вакцина против Ковид-19

Претседателот Ердоган во споделената објава преку социјалните медиуми напиша: „Ја примив втората доза вакцина против Ковид-19. Иншаллах (со Аллахова помош-дозвола) имаме за цел во најскоро време да ги вакцинираме сите наши граѓани.“

1581836
Претседателот Ердоган ја прими втората доза вакцина против Ковид-19

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган ја прими втората доза вакцина против новиот тип коронавирус (Ковид-19).

Претседателот Ердоган во споделената објава на својот профил преку социјалните медиуми го напиша следното: „Ја примив втората доза вакцина против Ковид-19. Иншаллах (со Аллахова помош-дозвола) имаме за цел во најскоро време да ги вакцинираме сите наши граѓани.“ 

 Слични вести