МНР: „Ниту една држава и никој не може да им наредува на турските судови“

МНР: „Ниту една држава и никој не може да им наредува на турските судови“

1581605
МНР: „Ниту една држава и никој не може да им наредува на турските судови“

 

Соопштение од Министерството за надворешни работи (МНР): „Ниту една држава и никој не може да им наредува на турските судови за време на судската постапка“Слични вести