МО ги обучува Либиските вооружени сили

Обуката се дава во рамките на „Договорот за воена обука, соработка и консултантски услуги“

1580262
МО ги обучува Либиските вооружени сили

 

Министерството за национална одбрана (МСБ) соопшти дека на Либиските вооружени сили им пружа „Основна обука за борба против тероризмот“.

Во соопштението кое беше објавено од Министерството, беше истакнато дека обуката се дава во рамките на „Договорот за воена обука, соработка и консултантски услуги“ во Центарот за обука на против тероризмот во Хомс.Слични вести