Претседателот Ердоган: Идната голема и силна Турција ќе ја изградиме заедно

Претседателот Ердоган во својата порака на Твитер напиша: „Имаме уште многу пат што треба да го изодиме, многу работи коишто треба да ги направиме. Иншаллах (со Аллахова помош-дозвола) идната голема и силна Турција ќе ја изградиме заедно.“

1578308
Претседателот Ердоган: Идната голема и силна Турција ќе ја изградиме заедно

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на својот профил на социјалната мрежа Твитер истакна дека се отворени вратите за сите кои заземаат место покрај нив во борбата со којашто Турција ќе достигне до историски победи.

Претседателот Ердоган во својата порака напиша: „Отворени се ѝ нашето срце, ѝ нашите раце,ѝ нашата врата, за сите кои заземаат место покрај нас во нашата борба со којашто Турција ќе достигне до историски победи. Имаме уште многу пат што треба да го изодиме, многу работи коишто треба да ги направиме. Иншаллах (со Аллахова помош-дозвола) идната голема и силна Турција ќе ја изградиме заедно.“Слични вести