Претседателот Ердоган го прими претседателот на Уставниот суд на Северна Македонија Салих Мурат

На приемот во дворецот Вахдеттин во Истанбул присуствуваше и претседателот на Уставниот суд Зухту Арслан

1574300
Претседателот Ердоган го прими претседателот на Уставниот суд на Северна Македонија Салих Мурат
erdogan salih murat.jpg

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија Салих Мурат.

Приемот се одржа во дворецот Вахдеттин во Истанбул и беше затворен за медиумите.

На приемот присуствуваше и претседателот на Уставниот суд Зухту Арслан.

 Слични вести