Претседателот Ердоган се состана со своите колеги од Гвинеја Бисао и Сенегал, Ембало и Сал

Средбата со приреден свечен ручек од страна на претседателот Ердоган во чест на неговите колеги од Гвинеја Бисао и Сенегал, Умаро Сисоко Ембало и Маки Сал, се одржа во дворецот Вахдеттин во Истанбул и беше затворена за медиумите

1574150
Претседателот Ердоган се состана со своите колеги од Гвинеја Бисао и Сенегал, Ембало и Сал

Претседателот Ердоган се состана со претседателот на Гвинеја Бисао Умаро Сисоко Ембало и претседателот на Сенегал Маки Сал.

Средбата со приреден свечен ручек од страна на претседателот Ердоган во чест на неговите колеги од Гвинеја Бисао и Сенегал, Умаро Сисоко Ембало и Маки Сал, се одржа во дворецот Вахдеттин во Истанбул и беше затворена за медиумите.Слични вести