Претседателот Ердоган: Падот во бројот на починатите од Ковид-19 во сериозна смисла влева надеж кај мене

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џума намаз (петочната молитва) одговараше на прашањата на новинарите

1573679
Претседателот Ердоган: Падот во бројот на починатите од Ковид-19 во сериозна смисла влева надеж кај мене

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од џума намаз (петочната молитва) одговараше на прашањата на новинарите.

Ердоган рече: Падот во бројот на починатите од Ковид-19 во сериозна смисла влева надеж кај мене.Слични вести