Ердоган: „Наскоро до Собранието ќе ги доставиме новите реформски пакети“

Ердоган: „Наскоро до Собранието ќе ги доставиме новите реформски пакети“

1572146
Ердоган: „Наскоро до Собранието ќе ги доставиме новите реформски пакети“

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Наскоро до Собранието ќе ги доставиме новите реформски пакети“.Слични вести