Чавушоглу: „Сеуште нема информации од пиратите за киднапираните морнари“

Чавушоглу: „Сеуште нема информации од пиратите за киднапираните морнари“

1570578
Чавушоглу: „Сеуште нема информации од пиратите за киднапираните морнари“

 

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу рече: „Сеуште нема информации од пиратите за киднапираните морнари“Слични вести