Во борбата против тероризмот во Сирија неутрализирани уште 3 терористи

Терористите беа неутрализирани со огнот што го отворија нашите херојски командоси

1568156
Во борбата против тероризмот во Сирија неутрализирани уште 3 терористи

 

Во борбата против тероризмот беа неутрализирани уште 3 терористи на ПКК/ЈПГ кои се обидоа да ја нападнат зоната „Еуфратски штит“ во Сирија.

Во писменото соопштение што беше објавено од Министерството за национална одбрана беше истакнато следното:

„3 терористи на ПКК/ЈПГ, кои се обидоа да ја нападнат зоната „Еуфратски штит“ во Тел Рифат, беа неутрализирани со огнот со кој возвратија нашите херојски командоси“.Слични вести