Претседателот Ердоган: Стапуваме во акција со приод фокусиран на инвестирање, производство, раст, вработување и извоз

Претседателот Ердоган рече: „Стапуваме во акција со приод фокусиран на инвестирање, производство, раст, вработување и извоз на потенцијалот на нашата земја“

1565910
Претседателот Ердоган: Стапуваме во акција со приод фокусиран на инвестирање, производство, раст, вработување и извоз

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган денеска се приклучи преку линк во живо на 7-те редовни Конгреси на својата владејачка Партијата за правда и развој АКП (АК Партијата) во Маниса, Ајдин, Мардин, Адијаман, Килис, Бинѓол, Битлис, Елазиг и Муш.

Претседателот Ердоган рече: „Стапуваме во акција со приод фокусиран на инвестирање, производство, раст, вработување и извоз на потенцијалот на нашата земја.“

 Слични вести