Чавушоглу: Располагаме со попозитивна атмосфера во односите со Европската унија (ЕУ)

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу на одржаната заедничка прес-конференција со германскиот министер за надворешни работи Хеико Мас, го рече следното: „Располагаме со попозитивна атмосфера во односите со Европската унија (ЕУ).“

1565978
Чавушоглу: Располагаме со попозитивна атмосфера во односите со Европската унија (ЕУ)

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу, денеска во Анкара се состана со германскиот министер за надворешни работи Хеико Мас со кого по средбата лице в лице одржаа и заедничка прес-конференција.

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу рече: „Располагаме со попозитивна атмосфера во односите со Европската унија (ЕУ).“Слични вести