Претседателот Ердоган сподели црно-бела спомен фотографија со чадор под врнеж од снег

Претседателот Ердоган својата фотографија како со чадор оди под врнеж од снег ја сподели во црно-бело преку своите сметки на социјалните медиуми Телеграм (Telegram), БИП (BİP) и Инстаграм (Instagram)

1565089
Претседателот Ердоган сподели црно-бела спомен фотографија со чадор под врнеж од снег

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на своите профили на социјалната медија сподели своја фотографија како оди под снег со чадор.

Претседателот Ердоган својата фотографија како со чадор оди под врнеж од снег ја сподели во црно-бело преку своите сметки на социјалните медиуми Телеграм (Telegram), БИП (BİP) и Инстаграм (Instagram).

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган под оваа фотографија го напиша следното: „Спомен под снег од пред неколку години.“Слични вести