Ердоган: „Одбраната на татковината ќе ја прошириме вклучувајќи ја и сајбер татковината“

Ердоган: „Одбраната на татковината ќе ја прошириме вклучувајќи ја и сајбер татковината“

1564450
Ердоган: „Одбраната на татковината ќе ја прошириме вклучувајќи ја и сајбер татковината“

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Одбраната на татковината ќе ја прошириме вклучувајќи ја и сајбер татковината“Слични вести