Истанбулскиот аеродром кандидат на анкетата за најдобар аеродром на светот

За да гласате, потребно е да ја посетите страницата „https://wba.m-rr.com/home“ и да ги следите релевантните чекори.

1563811
Истанбулскиот аеродром кандидат на анкетата за најдобар аеродром на светот

 

Истанбулскиот  аеродром во рамките на анкетата „Најдобрите 10 меѓународни аеродроми на светот“ на списанието „Травел и Лежер“ се натпреварува со меѓународните аеродроми.

Според соопштението објавено од страна на Друштвото за менаџмент на аеродромите ИГА АД, Истанбулскиот аеродром кој учествуваше и на анкетата на за „Најдобри награди на светот 2021 година“ што се организира секоја година од списанието со седиште во Њујорк во Соединетите Американски Држави (САД), оваа година се кандидираше во категоријата „Најдобри 10 светски меѓународни аеродроми на светот“.

Анкетата која започна на 11 јануари и на која ќе гласаат читателите се очекува да трае до 10 мај.

Резултатите се планира да бидат објавени на веб-страницата на списанието во септември.

За да гласате, потребно е да ја посетите страницата „https://wba.m-rr.com/home“ и да ги следите релевантните чекори.

Во онлајн-анкетата, учесниците можат да направат свои проценки откако ќе ги изберат градовите по кои патуваат и аеродромите во тие градови.Слични вести