Ердоган: „Арам е да застанеме без претходно да ги постигнеме предвидените цели во 2023 година“

Ердоган: „Харам е да застанеме без претходно да ги постигнеме предвидените цели во 2023 година“

1562900
Ердоган: „Арам е да застанеме без претходно да ги постигнеме предвидените цели во 2023 година“

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Арам е да застанеме, да паузираме и да трошиме непотребно време пред да ги постигнеме предвидените цели на нашата земја во 2023 година.Слични вести