Ердоган: Приговараме на обидите да бидеме заробени на крајбрежјата на нашата земја преку максималистички карти

Претседателот во дворецот Чанкаја во Анкара се состана со амбасадорите на европските земји во Турција на кои им се обрати со зборовите „Приговараме на обидите да бидеме заробени на крајбрежјата на нашата земја преку максималистички карти“

1562144
Ердоган: Приговараме на обидите да бидеме заробени на крајбрежјата на нашата земја преку максималистички карти

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во дворецот Чанкаја во Анкара се состана со амбасадорите на европските земји во Турција.

Претседателот Ердоган во говорот што го одржа овде рече: „Приговараме на обидите да бидеме заробени на крајбрежјата на нашата земја преку максималистички карти.“Слични вести