Чавушоглу: „За Кипарското прашање е потребно решение кое ќе се заснова на две држави“

Чавушоглу: „За Кипарското прашање е потребно решение кое ќе се заснова на две држави“

1561388
Чавушоглу: „За Кипарското прашање е потребно решение кое ќе се заснова на две држави“

 

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу рече: „За Кипарското прашање е потребно решение кое ќе се заснова на две држави“Слични вести