Претседателот Ердоган: Процесот во Америка (упадот во Конгресот) го шокира целото човештво

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од клањање џума намаз (петочната молитва) истакна дека процесот во Америка (упадот во Конгресот) навистина го шокира целото човештво.

1559994
Претседателот Ердоган: Процесот во Америка (упадот во Конгресот) го шокира целото човештво

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на излегување од клањање џума намаз (петочната молитва) истакна дека процесот во Америка (упадот во Конгресот) навистина го шокира целото човештво.Слични вести