Чавушоглу оствари телефонски разговор со Бајрамов

Не беа споделени информации за содржината на средбата

1554393
Чавушоглу оствари телефонски разговор со Бајрамов

 

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со азербејџанскиот министер за надворешни работи Џејхун Бајрамов.

Според информациите добиени од дипломатски извори, Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со министерот за надворешни работи на Азербејџан Џејхун Бајрамов.

Не беа споделени информации за содржината на средбата.Слични вести