Ердоган: „Турција нема да запре додека не постигне победа на низа фронтови“

Ердоган: „Турција нема да запре додека не постигне победа на низа фронтови“

1552338
Ердоган: „Турција нема да запре додека не постигне победа на низа фронтови“

 

Претедателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Турција нема да запре додека не постигне победа на низа фронтови“Слични вести