Претседателот Ердоган го прими турскиот фудбалер репрезентативец Јусуф Јазиџи

На приемот што се одржа на аеродромот Ататурк во Истанбул, турскиот фудбалер репрезентативец Јузуф Јазиџи кој успешно настапува за француската екипа Лил му го подари на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган својот дрес со број 12 што го носи

1551654
Претседателот Ердоган го прими турскиот фудбалер репрезентативец Јусуф Јазиџи

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими турскиот фудбалер репрезентативец Јусуф Јазиџи кој игра за француската екипа Лил.

Претседателот Ердоган го прими фудбалерот Јусуф Јазиџи, заедно со својата сопруга Емине Ердоган.

На приемот што се одржа на аеродромот Ататурк во Истанбул, турскиот фудбалер репрезентативец Јузуф Јазиџи кој успешно настапува за француската екипа Лил му го подари на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган својот дрес со број 12 што го носи.Слични вести