Претседателот Ердоган го прими премиерот на Турската Република Северен Кипар (ТРСК) Ерсан Санер

Приемот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе во Анкара траеше приближно еден час 30 минути и беше затворен за медиумите

1550880
Претседателот Ердоган го прими премиерот на Турската Република Северен Кипар (ТРСК) Ерсан Санер

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими премиерот на Турската Република Северен Кипар (ТРСК) Ерсан Санер.

Приемот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе во Анкара траеше приближно еден час 30 минути и беше затворен за медиумите.Слични вести