Претседателот Ердоган: На вчерашниот самит на ЕУ земјите со здрав разум ја расипаа играта

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „На вчерашниот Самит на Еврпската унија (ЕУ) земјите со здрав разум ја расипаа играта“

1543878
Претседателот Ердоган: На вчерашниот самит на ЕУ земјите со здрав разум ја расипаа играта

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „На вчерашниот Самит на Еврпската унија (ЕУ) земјите со здрав разум ја расипаа играта.“Слични вести