МНР: „Го осудуваме пристрасниот став кој беше поставен во декларација на Самитот на ЕУ“

МНР: „Го осудуваме пристрасниот став кој беше поставен во декларација на Самитот на ЕУ“

1543748
МНР: „Го осудуваме пристрасниот став кој беше поставен во декларација на Самитот на ЕУ“

 

Министерството за надворешни работи (МНР) соопшти: „Го осудуваме пристрасниот и незаконски став кој принудно беше поставен во заклучната декларација на Самитот на ЕУ“.Слични вести