Ердоган: „Може да се отвори нова страница во турско-ерменските односи“

Ако Ерменија фрли позитивни чекори, може да се отвори нова страница во турско-ерменските односи

1543755
Ердоган: „Може да се отвори нова страница во турско-ерменските односи“

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Ако Ерменија фрли позитивни чекори, може да се отвори нова страница во турско-ерменските односи“.Слични вести