Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган порача од Баку: Азербејџан ќе продолжи да пишува еп

Претседателот Ердоган на церемонијата на парадата на победата што се одржува во чест на ослободување на азербејџанските територии од ерменска окупација, од Баку порача: „Азербејџан ќе продолжи да пишува еп.“

1543101
Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган порача од Баку: Азербејџан ќе продолжи да пишува еп

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во говорот на церемонијата на парадата на победата што се одржува во чест на ослободувањето на азербејџанските територии од ерменска окупација, од азербејџанскиот главен град Баку ја испрати следната порака: „Азербејџан ќе продолжи да пишува еп.“

 Слични вести