Ердоган: Нашата цел е да станеме база на производи и технологии на четвртата индустриска револуција

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Нашата цел е нашата земја да ја доведеме во база на производи и технологии на четвртата индустриска револуција.“

1542852
Ердоган: Нашата цел е да станеме база на производи и технологии на четвртата индустриска револуција

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Нашата цел е нашата земја да ја доведеме во база на производи и технологии на четвртата индустриска револуција.“Слични вести