Претседателот Ердоган го прими унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, го прими унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто кој престојува во посета на Турција

1541818
Претседателот Ердоган го прими унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто.

Приемот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, беше затворен за медиумите и траеше 1 час.Слични вести