Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот колега од Доминиканската Република Роберто Алварез

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавуошглу разговараше телефонски со својот колега од Доминиканската Република Роберто Алварез

1539388
Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот колега од Доминиканската Република Роберто Алварез

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со министерот за надворешни работи на Доминиканската Република Роберто Алварез.

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавуошглу разговараше телефонски со својот колега од Доминиканската Република Роберто Алварез.

Не беа споредели информации во врска со содржината на разговорот.Слични вести