Претседателот Ердоган: Гледаме дека идеолошкиот фанатизам се поттикнува на претседателско ниво

Претседателот Ердоган рече: "Гледаме дека идеолошкиот фанатизам се поттикнува на претседателско ниво

1535833
Претседателот Ердоган: Гледаме дека идеолошкиот фанатизам се поттикнува на претседателско ниво

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган преку видео-конференција говореше на 23. Годишен конгрес на Американско-муслиманската заедница.

Претседателот Ердоган рече: "Гледаме дека идеолошкиот фанатизам се поттикнува на претседателско ниво."Слични вести